Agrimaster – sitnilice, mulčeri, tarupi

agrimaster_mix

logo_ok

Agrimaster – tarupi, sitnilice sa bočnim pomakom…

Agrimaster je Italijanska firma specijalizovana za proizvodnju tarupa, mulčera, sitnilica sa bočnim pomacima, sitnilica sa hidrauličnom rukom za održavanje kanala. Iz njihove ponude izdvojili bismo mašine koje se mogu videti kod kupaca u Srbiji. To su tarup model KP, sitnilica sa bočnim pomakom model FA kao i sitnilica sa hidrauličnom rukom model Shark R.

Zvaničan sajt: www.agrimaster.it

 

Tarup model KP

kp

Ovaj tarup je izuzetno pouzdan i pogodan za usitnjavanje velike biljne mase. Opremljen je reduktorom sa spojnicom, kači se standardno u tri tačke na traktor, a ono što je najvažnije kupac ima izbor velikog broja različitih noževa kojima mašina može biti opremljena. Kod ove mašine kupac može umesto točkova pozadi da odabere valjak, što je mnogo bolja i dugotrajnija opcija. Upravo takav jedan model KP 4000 radi na imanju Matijević Agrara, Ratar Jaša Tomić. Za više detalja pogledajte prospekt.

pdf-logo-100025338-gallery

 

Sitnilica sa bočnim pomakom model FA

fa

Model FA je sitnilica koja ima bočni pomak. Namenjena je za usitnjavanje trave i manjih grana pored puteva i kanala. Ovakav tip mašina radi na imanjima Matijević Agrara, Bezdan, Bajmok i Ratar Jaša Tomić. Za više detalja pogledajte prospekt.

pdf-logo-100025338-gallery

 

Sitnilica sa hidrauličnom rukom Shark R

expert-shark

Shark R je sitnilica sa hidrauličnom rukom koja se automatski povlači kako bi se sprečilo oštećenje mašine usled udara. Pogodna je za održavanje kanala i onih mesta gde je teško prići bliže traktorom. Vlasinici ovih mašina su: Bratstvo i Jedinstvo Novi Itebej, Matijević Agrar Zlatica Lazarevo, Dijamant Agrar Zrenjanin, Naša Jabuka Vodanj. Za više detalja pogledajte prospekt.

pdf-logo-100025338-gallery

 

Sitnilica za veća stabla model AWP(S)

1418892258_79_foto1

Mašina kompaktnog i robusnog dizajna. Namenjena je za usitnjavanje panjeva, stabala i debla do 25 cm u prečniku za model AWP ili 25-30 cm za model AWPS. Pre svega se koristi za krčenje starih stabala, a nakon rada sadnje novih. Može biti namenjena za prednje ili zadnje kačenje. Jedna ovakva mašina, tačnije model AWPS 200 radi u firmi Agro Arm Vodanj. Za više detalja pogledajte prospekt.

pdf-logo-100025338-gallery

 

Sitnilica za travu model XB

Lagana sitnilica namenjena za male traktore, idealna za parkove, bašte, vinograde. Opremljena je reduktorom sa spojnicom, može se odabrati velik broj različitih noževa, ima ručni pomak i valjak prečnika 140 mm. Model XB180 radi kod Gordane Grubin Veskov u Srpskoj Crnji. Za više informacija pogledajte prospekt.

pdf-logo-100025338-gallery

Agritechnicom doo