Vučena prskalica EcoStar

househam_ecostar

Househam Ecostar vučena prskalica

Ecostar vučena traktorska prskalica je njihova najmanja vučena prskalica. Pravi se sa krilima širine do 24 m, a sa zapreminama rezervoara do 3000 litara. Njihove vučene prskalice mogu imati paralelogramski ram koji podiže i spušta krilo uz pomoć cilindara, a ne sajle i klizača što je mnogo modernija i bolja varijanta. Takođe prskalice mogu biti opremljene vazdušnim jastucima na šasiji i amortizerima na krilima. Pumpe koje se ugrađuju na ove prskalice su Altek, Nemačka. Od elektro opreme, osnovni kompjuter je Salvarani, a može biti opremljena i Teejet elektronikom i kompjuterom kao što je i na John Deere prskalicama. Dizne bira kupac po želji. Naša firma je jedini diler Lechler dizni za Srbiju, pa kupcima prskalice možemo obezbediti najsavremenije dizne.

Vučene prskalice se uglavnom sklapaju u njihovom pogonu u Debrecinu, Mađarska. Krilo i šasija se rade u Engleskoj, a montaža svega u Debrecinu. Ono što je kupcima važno jeste da mogu da dobiju mašinu kakvu god požele. Fabrika će rado izaći u susret zahtevima kupca.

Trenutno se na lageru nalazi vučena prskalica Ecostar sa paralelogramskim ramom, rezervoarom od 3000 litara, krilom od 24 m širine, vazdušnim jastucima na krilima i amortizerima i LED svetlima iznad svake dizne. Za više detalja pogledajte prospekt.

Prospekt:

pdf-logo-100025338-gallery

Kupci ove mašine:

Milivoj Vukov, Zrenjanin – Househam Ecostar 20m, 2500 lit.

Galerija slika:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!