SUMO – razrivači, podrivači, sejalice

sumo_logo2

SUMO je fabrika iz Engleske koja se bavi proizvodnjom teških kombinovanih razrivača, podrivača, mašini za konzervacijski obradu zemljišta, sejalica za direktnu setvu kao i strip till sejalica. Njihove mašine za konzervacijsku obradu zemljišta su izuzetno jake konstrukcije i namenjene za najteža zemljišta. Oni su jedna od retkih fabrika koje ne žale materijal pri proizvodnji mašina. Glavni ramovi na njihovim mašinama se dobijaju savijanjem debelih ploča, a ne kupovinom cevi i varenjem kao kod konkurenata. Ono što odlikuje njihove razrivače i podrivače je patentirani puni valjak sa prstenovima prečnika 700 mm posle kojeg zemljište ostaje potpuno poravnato i spremno za setvu.

Nakon uspeha sa razrivačima i podrivačima, Sumo je počeo da proizvodi i sejalice. Najpre su to bile sejalice za direktnu setvu, a sada rade i strip till sejalice. Podatak o tome koliko su im sejalice kvalitetne jeste da im je skoro celokupna godišnja proizvodnja zakupljena za potrebe tržišta u Engleskoj.

U Srbiji za sada rade mašine poput nošenog razrivača Trio, zatim vučenog razrivača sa prednjim diskovima takođe naziva Trio, i podrivača sa ramom u V obliku sa 5 radnih tela. Za detalje o ovim mašinama pogledajte donje linkove.

  • Nošeni razrivač Trio – više
  • Vučeni razrivač Trio – više
  • Vučeni razrivač Quatro – više
  • Podrivač – više
  • Sejalice za direktnu setvu – više
  • Sejalice strip till – više

Zvaničan sajt: www.sumo1.com

Agritechnicom doo