Merači protoka

Polmac je italijanska firma specijalizovana za proizvodnju merača protoka, mikser posuda, mlaznica za ispiranje flaša kao i različitih vrsta slavina sa više smerova. Njihove komponente prisutne su na prskalicama vodećih svetskih proizvođača poput Amazone, John Deere, Kuhn i mnogi drugi.

Zvaničan sajt: www.polmac.it

Merači protoka

Merač protoka

Standarni merač protoka sa navojima od 1". Mogućnost merenja protoka od 10-100 lit/min.

Merač protoka

Standarni merač protoka sa navojima od 1+1/2". Mogućnost merenja protoka od 35-350 lit/min.

Merač protoka

Standarni merač protoka sa brzim kačenjem viljuškama. Mogućnost merenja protoka od 10-100 lit/min.

Napomena: prikazani merači protoka su samo ilustrativni. Na lageru imamo velik izbor različitih tipova merača i najbolje je da nas kontaktirate za pomoć pri izboru odgovarajućeg za vašu prskalicu.

Mlaznice za ispiranje hemijske ambalaže

Mlaznica za ispiranje

Bez ventila. Neophodno je ugraditi slavinu za prekid dotoka vode za ispiranje. Teleskopska je, ulazi unutar ambalaže kada dobije vodu pod pritiskom.

Mlaznica za ispiranje

Sa ventilom. Pritiskom ambalaže na ventil pušta se voda, a zatim se mlaznica teleskopski izvlači na gore i ulazi unutar ambalaže koju ispira. Nakon završetka pranja samo se pusti ventil i dotok vode prestaje.

Mikser posude

Mikser Standard 25

Kapacitet 29 litara. Koristi se za mešanje i unos hemije u prskalicama. Dolazi sa mlaznicom za ispiranje ambalaže, mlaznicama za mešanje i pranje same posude, plovkom za nivo vode unutar rezervoara, slavinom za izbor punjenja ili izvlačenja vode iz miksera kao i ventilom za štelovanje pritiska u mikseru. Mikser se već nalazi na ramu pogodnom za veoma lako fiksiranje na prskalicu.

Mikser Ecobox 42

Kapacitet 42 litre. Koristi se za mešanje i unos hemije u prskalicama. Dolazi sa mlaznicom za ispiranje ambalaže, mlaznicama za mešanje i pranje same posude, plovkom za nivo vode unutar rezervoara, slavinom za izbor punjenja ili izvlačenja vode iz miksera, ventilom za štelovanje pritiska u mikseru kao i pištoljem za uvlačenje hemije iz velikih kontejnerskih posuda. Mikser se već nalazi na ramu pogodnom za veoma lako fiksiranje na prskalicu.

Agritechnicom doo