CHCNav auto-upravljanje

NX-510-SE-auto-steer-chcnav

CHCNav sistemi za automatsko upravljanje

CHCNav sistemi za automatsko upravljanje traktora mogu se ugraditi na sve modele traktora koji imaju hidraulični volan. Ovi sistemi sprečavaju nepotrebno preklapanje ili loše sastave redova, omogućavaju veću brzinu rada i veći učinak. 

CHCNav je vrhunski kineski brend navigacionih uređaja. Kompanija je osnovana 2003 god, a za kratko vreme je izbila u sam vrh kompanija koje se bave GNSS uređajima. CHCNav izrađuje uređaje koji se koriste u geodeziji, građevinarstvu, nautici i poljoprivredi.

Karakteristike NX510SE sistema za automatsko upravljanje:

Vrhunska najmodernija antena-kontroler koji podržava čak 5 konstelacija GPS, GLONASS, Galileo, Beidou i QZSS. Svaku od navedenih konstelacija može da prima u više frekvencija i to čak do 3 frekvencije istovremeno. Drugi sistemi za ovo koriste dodatne antene.  Antena ima ugrađen 4G modem uz pomoć kojeg može da prima RTK korekcioni signal koji omogućava da ovaj sistem ima tačnost od 2.5 cm. Takođe u anteni je ugrađen i žiroskop koji služu za korekciju nagiba i omogućava vrhunsku tačnost bez obzira na karakteristike terena.

Izuzetno stabilna i savremena aplikacija za navođenje koja se pokreće na Android tabletu. Tablet ima dijagonalu od 10.1 inca, a nalazi se u industrijskom kućištu otpornom na prašinu.  AgNav aplikacija za navođenje podržava razne funkcije navođenja među kojima su:

  • klasično AB pravolinijsko navođenje
  • A+ pomeranje linije
  • dijagonalno navođenje
  • navođenje u krug
  • AB linije i na uvratinama
  • krivolinijsko navođenje
  • navođenje prema prethodnom prohodu
  • samostalno okretanje traktora na uvratinama

Atraktivan i fino profilisan volan sa elektomotorom visokog obrtnog momenta. Zahvaljujući ovom motoru NX510SE sistem automatskog upravljanja veoma brzo i precizno navodi traktor u prohod. Vrlo lako i jednostavno se montira na bilo koji tip traktora.

Uz svaki sistem automatskog upravljanja dolazi i kamera. Kamera omogućava praćenje mašine u radu. Na ekranu se istovremeno mogu videti prolazi traktora kao i prikaz slike sa kamere.

Agritechnicom doo