La Magdalena – kardani, krstaci, spojnice

La Magdalena je španska firma sa kojom naša firma radi od samog osnivanja. Oni proizvode kardanska vratila za poljoprivredne mašine, viljuške, krstake i spojnice. Na lageru imamo kardane za poljoprivredne mašine koji prenose snage od 35 KS do 350 KS. Takođe imamo velik broj cevi za kardan. Od cevi imamo limun profile, trouglaste cevi, zvezda cevi a takođe i četvrtaste FKL cevi. Cevi sečemo po meri kupca. Možemo vam ponuditi i viljuške raznih ožljebljenja poput standardnih 6 žlebova na 35 mm (1″ 3/8), zatim 6 žlebova na 45 mm (1″ 3/4) a i 21 žleb na 35 mm (1″ 3/8) i 20 žlebova na 45 mm (1″ 3/4). Uvek na stanju imamo i razne spojnice poput jednosmernih spojnica za traktore kod kojih se kardan naglo isključuje, zatim frikcionih spojnica kod mašina gde postoji opasnost od velikih opterećenja. Imamo i specijalne kardane za prese poput onih za Claas prese koji imaju glavu sa 4 kraka. Ukoliko vam trebaju kardani sa duplim zglobovima, koji se koriste kod vučenih mašina gde je ugao koji kardan pravi velik, to takođe možete rešiti kod nas. Ukoliko vam treba kvalitetan a povoljan kardan za poljoprivredne mašine izaberite La Magdalenu!

Zvaničan sajt: www.lamagdalenasl.com

Viljuške kardana

Imamo raznih viljuški za osovine kardana poput viljuške 6 žlebova 35 mm, 6 žlebova 45 mm, 21 žleb 35 mm, 20 žlebova 45 mm

Viljuške kardana

Viljuške za adaptere za kombajne, traktore kao i priključne mašine

Viljuške za cevi

Viljuške za cevi limun, trougao i zvezda profila

Sigurnosne spojnice

Sigurnosne spojnice otvorenog ili zatvorenog tipa. Imamo otvorene frikcione spojnice kao i zatvorene PIN spojnice. Takođe u ponudi su i spojnice sa kidajućim vijkom.

Spojnice slobodnog hoda

Spojnice slobodnog hoda za kosačice, tarupe, a naročito za traktore koji naglo zaustavljaju kardane.

Frikciona spojnica

Dostupna za veličine krsta: 36x89, 39,15x115,9 kao i 42x104

Sigurnosna spojnica zatvorenog tipa

Takođe sigurnosna spojnica poput frikcione, samo je kompaktnija i zatvorenog tipa.

Krstovi kardana

Na lageru uvek velik izbor krstova kardana. Za naše kupce je moguća i zamena na licu mesta.

KARDANI ZA SVE TIPOVE MAŠINA

Agritechnicom doo